PJDANS.DK                           © Rasmus Sadurski Pedersen & Isabella Ørgaard Jensen

FORSIDE  |   NYHEDER   |   BILLEDER   |  VIDEO  |  RESULTATER   |   OM OS   |   KALENDER   |   TIL SALG   |   SPONSOR   |  LINKS

NYHEDER

Her listes kun de 10-15 nyeste nyheder! Billeder fra alle turneringer og opvisningerne, ligger under "billeder".

31.10.10 SjællandsCup i standard

SjællandsCup er traditionen tro, sæsonens første turnering. Efter en ferie, hvor vi har trænet en del og udviklet vores dans, så vi meget frem til denne turnering. Derfor havde vi også lidt nerver på inden første runde skulle danses. Efter en god første runde, forsvandt nerverne, og vi kunne derfor begynde at glæde os til at komme på gulvet igen. Da vi havde danset finalen, blev vi kaldt op som vindere at dette års SjællandsCup i standard. Vi tog meget stolte hjem, og vi ser nu frem til DM i latin, som bliver afholdt om 14 dage.

14.07.10 Sommerferie

Vi har i øjeblikket ferie, fra både træning og studiet, men vi glæder os til at starte træningen op igen snart. Inden vi gik helt på ferie, lavede vi en opvisning ved Gentoftes kulturdag, hvilket var rigtig hyggeligt og en god afslutning på denne sæson. Den næste turnering vi træner op til, er i September, hvor der igen i år skal afholdes Tivolimesterskaberne. Denne event plejer at være rigtig hyggelig, så vi glæder os allerede :)

God sommer til alle!

09.05.10 DM i kombi

Ved dette års DM 10-dans, der blev afholdt i Køge, fik vi en super flot 2. plads. Vi dansede nogle rigtig gode runder, og især vores standard var god. Da vi skulle have tildelt præmier, var det meget spændende, da vi fik af vide at det kun var 0,5 point der skilte første og anden pladsen. Desværre gik guldet ikke til os, men vi er stadig meget tilfredse :)

26.04.10 Afdansningsbal

Traditionen tro, blev danseskolens afdansningsbal afholdt i slutningen af April, og igen i år var det fyldt med flotte shows og god dans. Rasmus og Isabella lavede, sammen med de lidt ældre turneringsdansere, et flot show til Mouling Rouge - El tango de Roxanne. Vi deltog også som en kamel, der vakte stor opmærksomhed hos de mindre dansere. Sidst på aftenen blev institutmesterskabet afholdt, og her vandt vi både standard og latin, og vi kunne derved meget trætte tage fra Virumhallen med 2 guldmedaljer om halsen.

Endnu et fantastisk afdansningsbal !

27.01.10 SM i standard

Traditionen tro, blev dette års Sjællandsmesterskab i standard afholdt i Ravnsborghallen i Køge. Vi startede med indmarch kl. 15, og efter 2 finaler, blev vi kåret til sjællandsmestre i standard 2010.

31.01.10 DM i standard

Årets første turnering var DM i standard, og blev afholdt i Kolding. Vi tog derfor tidligt hjemmefra, da der også var snestorm. Da vi ankom til Kolding fik vi danset 2 rigtig gode finaler, hvilket denne gang resulterede i en rigtig flot 3. plads. Vi kunne derfor tage hjem, stolte over vores egen præstation, hvilket gjorde turen hjem til kortere. Endnu engang en rigtig god danseoplevelse.

11-15.11.09 Dutch Open

Onsdag den 11. november rejste Rasmus og Isabella til Holland, Assen, for at deltage i dette års Dutch Open. Vi var meget spændte på denne turnering, og vi glædede os meget, da vi på forhånd vidste at der ville blive hård konkurrence. Onsdag aften ankom vi til det sødeste lille hotel, som lå ude blandt en masse marker. Vi fik en dejlig varm velkomst. Torsdag dansede vi Rising Star standard, og endte på en flot 35. plads. Dagen efter dansede vi så Amateur standard, og her dansede vi os til en 45. plads. Senere den dag tog vi ind til byen, for at shoppe lidt. Det regnede desværre al den tid vi var i Holland, men det gør det jo også i Danmark. Lørdag skulle vi så prøve kræfter med Amateur latin turneringen. Her var der 93 par til start, og vi fik danset 1. runde. Vi måtte derefter trække os fra turneringen, da Rasmus havde problemer med sit knæ. Lørdag aften blev vi så og så de professionelle dansere, hvilket var så flot.

Alt i alt havde vi en rigtig dejlig tur til Holland !

02.11.09 DM i latin

Efter at både Rasmus og Isabella har fået helt nyt latin outfit, skulle der danses DM i latin. Vi dansede godt, og gjorde vores bedste, hvilket resulterede i en fin 5. plads :)

25.10.09 Øresundscup

Til denne sæsons første turnering i standard, dansede vi 2 finaler. Efter disse finaler blev vi meget overraskende nummer 1, og blev selvfølgelig super glade !! Nu skal vi bare hjem og træne lidt mere kondition, og så er vi klar til en ny danse-sæson, som startede super godt.

24.05.09 SM i latin

SM i latin var denne sæsons sidste turnering, og vi dansede os til en fin 4. plads. Nu glæder vi os til en dejlig sommerferie, hvor både Rasmus og Isabella bliver studenter. Vores næste turnering bliver tivolimesterskaberne i standard, d. 16 august.

16.05.09 DM i kombi

Efter en dejlig lang dag i Køge, fik vi en flot 2. plads ved DM i kombi. Vi dansede super godt, og især i standard, hvor vi dansede det bedste vi har gjort. Vi var selv stolte over vores præstation, men vi synes dog selv at vi godt kunne have vundet standard-delen.

02.05.09 JM i latin

Ved dette års JM i latin, fik vi en fin 4. plads. Vi dansede rigtig godt, og var godt tilfredse med vores resultat. Vi havde en dejlig dag i Jylland.

25.04.09 Afdansningsbal

Denne dag bød på en hel masse dans i forskellige afskygninger, og Rasmus og Isabella lavede en flot opvisning i standard. Rasmus hjalp også til på de mindre hold, og Isabella var en del af pigegarden. Sammen var vi også en del af High School Musical showet, og A Chorus Line. Vi havde begge en super dejlig dag, med en hel masse dans. Vi glæder os meget til at vise High School Musical showet inde i tivoli den 16. august, hvor vi også deltager i tivolimesterskaberne 2009.

15.03.09 Pointturnering 3

Rasmus og Isabella gav en flot latin opvisning, ved danseskolens sidste pointturnering. Dette var en hyggelig dag, med fællesdans senere på aftenen. Vi glæder os nu meget til at danse til danseskolen afdansningsbal :)

01.02.09 I dag dansede vi Vinter Grandprix i latin, og fik en 3. plads..

I dag dansede vi 2 rigtig fine finaler, og endte på en 3. plads, og derved 22 point til ranglisten. Vi er stolte over vores resultat, selvom kun 3 par stillede op denne dag. Alle tre par var fra sjælland.

25.01.09 Rasmus og Isabella blev nr. 3 ved DM i standard 2009

Vi dansede i dag 2 finaler, og vi dansede desværre ikke vores bedste. Vi dansede os alligevel til en super flot 3. plads, som vi er meget tilfredse med. Se video og billeder fra turneringen her på hjemmesiden!

04.01.09 Rasmus og Isabella blev nr. 2 i standard, og nr. 3 i latin ved dette års nytårsturnering

Efter at have danset 2 finale runder i standard, fik vi en flot 2. plads. Herefter dansede vi 2 runder latin, hvor vi dansede os til en meget flot 3. plads i voksenrækken. Denne turnering var en god "opvarmning" til DM i standard sidst i januar.

23.11.08 I dag dansede vi Efterårs Grand Prix i standard, hvor vi fik en flot 2. plads i Star U35..

Efter at have danset 2 super flotte finaler, ved dette års Efterårs Grand Prix, fik vi tildelt sølvmedaljer. Vi var meget tilfredse med vores egen præstation, og glæder os til turneringerne i det nye år.

16.11.08 Pointturnering 1 blev afholdt, hvor danseskolens 2 voksne sportsdanser par stillede op..

De 2 voksne sportsdanser par, dansede 3 standarddanse hvorefter vi fik resultatet. Vi vandt, og fik dermed et diplom.

09.11.08 For 3. år i træk stillede vi op til optagelser til DK4 i cirkusbygningen..

Udsendelse 1, som vi er med i bliver genudsendt en del gange i december 2008.

(billeder kommer snart her på siden)

02.11.08 I dag dansede vi DM i latin, og fik en 6. plads i rækken Star U35..

Denne turnering var vores første latin turnering i Star U35, og vi gjorde det rigtig fint. Vi dansede to flotte finalerunder i det stærke felt, og endte med en 6. plads :)

26.10.08 Vi blev nr. 2 ved Øresundscup i standard i rækken Star U35..

Rasmus og Isabella stillede for første gang på i rækken Star under35, og dansede sig til en super flot 2. plads! Nu gælder det træning til DM i latin om 1 uge, og om 2 uger er der dans i Cirkusbygningen, hvor vi skal være med til en optagelse til DK4.

26+27.09.08 Rasmus & Isabella Vandt GULD ved World Medallist Championship..

Mandag d. 22 september, rejste Rasmus & Isabella + familier til Montreal Canada. Den 26 september, skulle vi danse standard. Vi dansede super flot, og fik guldmedaljer om halsen. Vores sejr var overbevisende, da vi vandt alle 5 danse. Da vi stod på skamlen, rejste hele salen sig op, vendte sig mod os, og den danske nationalmelodi blev spillet. Dette var en stor oplevelse, og vi blev begge lidt rørt. Vi kunne nu kalde os verdensmestre i standard under WDC. Dagen efter dansede vi latin, her fik vi sølvmedaljer om halsen. Vi havde en fantastisk tur, og søndag den 5 oktober gik turen hjem til Danmark igen.

17.08.08 Rasmus & Isabella dansede Tivolimesterskaberne i standard, og vandt :)

Søndag d. 17/08 tog Rasmus og Isabella i Tivoli i København, for at deltage i Tivolimesterskaberne 2008. Turneringen foregik om aftenen, og der var derfor en flot udsigt fra scenen. Efter at have danset 4 standarddanse, blev vi udnævnt som vindere. En rigtig god start på den nye dansesæson!